acasa ajutor contact

poze caini de rasa

poze pisici de rasa

Snares Penguin

Snares Penguin sau Eudyptes robustus poate fi gasit in apele din apropiere de Noua Zeelanda.Incalzirea globala ameninta majoritatea pinguinilor deoarece creste foarte mult mortalitatea la tineret.

            


Comportament:Pinguinii cu mot sunt extrem de sociabili.Pentru ei este mult mai avantajos sa se stranga toti la un loc, astfel probabilitatea de a fi atacat la aparitia unui pradator este mai mica.Pinguinii formeaza perechi, ambii parteneri fiind foarte fideli unul altuia.

          

Alimentatie:Hrana pinguinului consta in pesti si alte vietati mici care se gasesc in apa.

          

Inmultire:Femela depune 2 oua, de obicei al doilea ou depus este mai mare decat primul, si puiul din el iese mai devreme deoarece coaja oului are mai multi pori,absortia de oxigen este mai mare si embrionul se dezvolta mai rapid.Incubatia dureaza intre 30 si 37 de zile.

          

Aspect si dimensiuni:Snares Pinguin este de talie medie, are dimensiunile cuprinse intre 55 si 60 cm, si greutatea intre 3 si 5 kg.
Pinguinul Snares are motul auriu, un cioc puternic de culoare bruna-rosiatica, spatele de culoare inchisa.Aripile sunt adaptate la viata acvatica, s-au transformat in innotatoare.