acasa ajutor contact

Anunturi animale

poze caini de rasa

poze pisici de rasa

Inceperea scolii ar putea sporii abandonul

Oare este adevarat ca inceperea scolii ar putea determina renuntarea la animalele de companie in aceasta perioada? Ar fi parintii dispusi sa renunte la animalute pentru ca a inceput scoala? Ne temem ca da si ca se intimpla aproape in fiecare an.

              

Unul dintre motivele pentru care parintii ar renunta la animalele de companie cand copii incep scoala este lipsa timpului liber.Acum parintii sunt la servici, copii sunt la scoala, cu cine ramane animalutul de companie? Pentru a acoperii acest gol parinti ar putea incerca sa gaseasca solutii mai convenabile care sa excluda instrainarea animalutului.Cine aduce copii de la scoala? Nu ar putea aceasta persoana sa se ocupe si de ingrijirea animalutelor de companie?

Alti parinti renunta la animale din motive financiare.Totusi costurile intretinerii unui copil la scoala sunt imense.Dar intretinerea copilului este incomparabila cu intretinerea cainelui sau pisicii.In aceasta situatie animalutul de companie nu este o "paguba" asa mare.Puteti alege un set de intretinere economic, hrana si accesorii mai ieftine, petshop-urile au de toate pentru toate buzunarele.Cu siguranta animalutul dvs. se va conforma numai ca sa ramana in continuare in familia dvs.Pentru el conteaza doar caldura familiala.

Vrem sa credem ca inceperea unui nou an scolar nu este un motiv pentru a renunta la membrul blanos al familiei, ci dimpotriva, un prilej pentru a-i aprecia importanta.Nu uitati ca prezenta animalelor de companie va ajuta ca cei mici sa devina mai responsabili, si sunt in acelasi timp o terapie afectiva pentru ei.