Anunturi animale

Red-shanked Douc Langur

Red-shanked Douc Langur este o specie de maimuțã originarã din Asia, care face parte din familia Cercopithecidae.

        

Comportament: Aceastã specie este sociabilã, trãiesc în grupuri formate din 10-20 de membrii, uneori chiar mai mulți. Masculii sunt bigami, se împerecheazã cu 2 sau mai multe femele.

Grupul stabilește o ierarhie foarte bine structuratã, în general maimuțele fac parte din grupul în care s-au nãscut.

La fiecare deplasare masculii dominanți merg în fațã,cei tineri în spate. Femelele cu pui se deplaseazã întotdeauna în centru, astfel fiind protejate.

Un exemplar adult poate sa sarã pânã la 5 m.

         

Alimentatie: Red-shanked Douc Langur se hrãnește cu frunze, bambus, semințe și petale de flori. Stomacul lor are capacitatea de a digera celuloza.

         

Înmulțire: Femelele și masculii ajung la maturitate la vârsta de 4-5 ani. Perioada de împerechere începe toamna, din luna septembrie. Gestația dureazã între 170 și 190 de zile. Se naște un singur pui la o fãtare. Puiul este alãptat în primele luni de viațã de cãtre mama lui, dar uneori și de cãtre celelalte femele din grup.

        

Aspect și dimensiuni: Masculii si femelele sunt foarte asemãnãtori fizic si se deosebesc greu.

         

Blana lor este deasã, catifelatã, multicolorã. Extremitãțile sunt de culoare deschisa și fața galbenã. Membrele superioare sunt lungi, capul este rotund cu urechi foarte mici.

Dimensiunile corpului sunt cuprinse între 60 și 70 cm,cu o coadã care are o lungime de aproximativ 60 cm. Greutatea medie este 6 kg pentru femele și 7 kg pentru masculi.

        

Speranța de viațã: cuprinsã între  20 și 25 de ani.

       

 

Anunțuri promovate

Vanzare pui din rasa SAMOYED Vanzare pui din rasa SAMOYED

Oferim spre vanzare cățeluși de rasa pura Samoyed - Nascuti in data de 07.12.2023 - 2 masculi si 2 femele - Vacciunirile sunt facute la zi , deparazitați, cu carnet de sănătate . - Detinem ambii parinti cu PEDIGREE, masculul cu origini in Romania, iar femela cu origini din Bosnia, avand parinti campioni in Bosnia, iar bunicii fiind Campioni Mondiali in Siberia. - Fiind la al doilea cuib de pui nu s-a mai emis certificate de pedigree la cei actuali. Este deosebit de important pentru noi ca noua familie sa fie primitoare si iubitoare, sa aiba spatiu si timp sa isi dedice ingrijirii catelului. Momentan puii nostri sunt crescuti impreuna cu parintii lor in Muntii Apuseni, unde au o curte spatioasa de joaca, mancare de calitate si foarte multa atentie. Sunt extremi de iubitori, inteligenti si jucausi, fiind companionii perfecti pentru copiii de toate varstele, si in special familii care au casa cu curte. Siguranta, sanatatea si fericirea puiutilor nostri este pe primul loc, nu banii, as

2200 RON

Lebede negre si rate exotice de vanzare Lebede negre si rate exotice de vanzare

De vanzare , lebede negre 1 pereche + 1 mascul , 1 pereche rate mandarine , 2 rate mandarine albe femele , 1 pereche rate caroline , 1 mascul de rata carolina argintiu , 2 masculi de rata micul atlantic , 1 pereche de rate fluieratoare de chile , 1 pereche de rate verzicolor , 1 pereche de fluiratare orange , 2 perechi de rate salbatice si .

600 EURO

Motan British ,monta Motan British ,monta

Dețin un motan rasa British, vaccinat , caut partenera ,mai multe detalii la telefon

100 RON

Vând vaca Baltata Românească gestata în 7 luni Vând vaca Baltata Românească gestata în 7 luni

Vaca are 9 ani și da 18 l de lapte. Prețul este negociabil.

5200 RON

Pui Akita Inu Japonez rasă pură Pui Akita Inu Japonez rasă pură

Pui Akita Inu Japonez, rasă pură, 2 masculi și o femelă, nascuti pe data de 29.10.2023, deparazitare interna, vaccin și carnet de sănătate la zi, pentru mai multe detalii contactați telefonic sau pagina de Facebook:Dumitrescu Eugen.

2300 RON

Bulldog Francez exemplare deosebite Bulldog Francez exemplare deosebite

Sunteti in cautare de un Frenchie dar nu ati gasit catelusul mult dorit? La noi puteti gasi puiuti de bulldog francez , adorabili, iubareti, frumosi, sanatosi. Puiutii au 11 saptamani, vor veni cu carnet de sanatate, microchip, vaccinuri conform varstei. Puiutii sunt crescuti in casa, socializati cu alti caini si cu membrii familiei, atat adulti cat si copii. Cea mai minunata perioada a vietii voastre e pe cale sa inceapa! La noi va asteapta puiutul de Frenchie mult visat!

1500 RON

Copoi Ardelenesc (Transylvanian Bloodhound) Copoi Ardelenesc (Transylvanian Bloodhound)

Transylvanian Bloodhound rasa pura,vaccinati

3500 RON

Akita Inu Japonez pedigree tip A Akita Inu Japonez pedigree tip A

Vand 1 femela rasă pură akita inu japonez, născută pe data de 26.11.2023, cu carnet de sănătate, vaccinată si deparazitată conform vârstei, din părinți cu pedigree. Tel 0752266800

1200 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii