Anunturi animale

Red-shanked Douc Langur

Red-shanked Douc Langur este o specie de maimuta originara din Asia, care face parte din familia Cercopithecidae.

        

Comportament: Aceasta specie este sociabila, traiesc in grupuri formate din 10-20 de membrii, uneori chiar mai multi.Masculii sunt bigami, se imperecheaza cu 2 sau mai multe femele.

Grupul stabileste o ierarhie foarte bine structurata, in general maimutele fac parte din grupul in care s-au nascut.

La fiecare deplasare masculii dominanti merg in fata,cei tineri in spate.Femelele cu pui se deplaseaza intotdeauna in centru, astfel fiind protejate.

Un exemplar adult poate sa sara pana la 5 m.

         

Alimentatie: Red-shanked Douc Langur se hraneste cu frunze,bambus,seminte si petale de flori.Stomacul lor are capacitatea de a digera celuloza.

         

Inmultire: Femelele si masculii ajung la maturitate la varsta de 4-5 ani.Perioada de imperechere incepe toamna, din luna septembrie.Gestatia dureaza intre 170 si 190 de zile.Se naste un singur pui la o fatare.Puiul este alaptat in primele luni de viata de catre mama lui, dar si de catre celelalte femele din grup.

        

Aspect si dimensiuni: Masculii si femelele sunt foarte asemanatori fizic si se deosebesc greu.

         

Blana lor este deasa, catifelta, multicolora.Extremitatile sunt de culoare deschisa, si fata galbena.Membrele superioare sunt lungi.Capul este rotund.Urechiile sunt foarte mici.

Dimensiunile corpului sunt cuprinse intre 60 si 70 cm, coada are o lungime de aproximativ 60 cm.Greutatea medie este 6 kg pentru femele, si 7 kg pentru masculi.

        

Speranta de viata: cuprinsa intre  20 si 25 de ani

       

 

Anunțuri promovate

Mascul dihor culoare standard Mascul dihor culoare standard

Vand mascul dihor culoare standard,varsta 2 ani, trimit si in unele orașe din țara.

500 RON

Pui pug (mops/carlino) cu pedigree Pui pug (mops/carlino) cu pedigree

Vand pui mops/pug negru cu pedigree. Puii si mama se pot vedea in Bucuresti. Pozele sunt reale. Puii sunt nascuti pe 25 ianuarie 2021.

700 EURO

Hamuri impermeabile pentru câini Hamuri impermeabile pentru câini

Hamuri impermeabile pentru căței, diverse modele. Fiecare ham este făcut la comandă, după dimensiunile cățelului, având doua prinderi pentru lesa si medalion. Materialul exterior este impermabil si rezistent iar materialul de la interior este moale. Culoarea cusaturii poate fi aleasa de client. Transport gratuit in Bucuresti - Ilfov

70 RON

Creveti Neocaridina Red Sakura Creveti Neocaridina Red Sakura

Creveți MIX - Super Red Sakura/Bloody Mary, minim 10 bucăți, pui și juvenili 7 lei buc. Cu siguranță sunt cei mai populari creveți ce pot fi găsiți in acvariile iubitorilor de nevertebrate, datorită condițiilor de înmulțire și creștere, neavând nevoie de apă, substrat sau iluminare specială, fiind crescuți în acvarii cu apă de la rețeaua municipală, fără condiționarea acesteia. Denumire științifică: neocaridina; Viteza de reproducere: foarte mare; Comportament: non-agresiv; Dificultate: ușor; Poze sunt reale și îmi aparțin; Se vând la stadiul de juvenili (dimensiuni 1-1,5cm). Pot trăi până la 2,5 ani, atingând dimensiuni între 2,0-2,5 cm. Creveții sunt reproduși în acvarii cu apă de la robinet, dintr-o linie încrucișată intre Super Red Sakura și Bloody Mary, astfel fiind obținut un roșu uniform superb. Creveții se înmulțesc foarte repede, maturitatea sexuală fiind atinsă la vârsta de 3-4 luni. Volumul acvariului trebuie sa fie de cel puțin 10 litri.

7 RON

Pui veverita Degu cafenii si bej Pui veverita Degu cafenii si bej

Pui veverita Degu, varsta 1 luna de zile in data de 18.03.2021. Sunt cuminti și jucăuși. Am 7 pui cafenii și 2 bej. Preț pentru cei cafenii: 50 de lei/bucata, iar pentru cei 2 bej: 100 lei/bucata (sunt culori rare). Veveritele degu sunt animale sociabile și se recomanda sa stea câte minim 2 exemplare împreună. Doar predare personală in București sau județul Ilfov. Nu trimit prin curier.

50 RON

Pui husky siberian frumos deosebit Pui husky siberian frumos deosebit

Pui husky siberian de vanzare, minunat, utilizat în principal pentru plăcerea si bucuria copiilor cu chef de joacă. Este foarte receptivşi este un companion bun pentru casa. Fotografii pot fi trimise la cerere.

1200 EURO

Crapi japonezi koi de acvariu sau i Crapi japonezi koi de acvariu sau i

Crapi japonezi direct de la Fermadecrapikoi. Pestii sunt crescuti in Romania sau provin din export .Sunt aclimatizati la conditiile locale.Preturi de producator. Pretul din anunt este strict informativ avand in vedere multitudinea de dimensiuni si calități a acestor pesti.

15 RON

Pui de Shar Pei de 6 saptamani Pui de Shar Pei de 6 saptamani

Cățelușii au 6 săptămâni , sunt vaccinați deparazitați și carnet de sănătate. Mama puiutilor este sharpei iar tatal lup toti avand limba mov .. pentru mai multe detalii sunati la numarul 0769657600

900 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii