Anunturi animale

Red-shanked Douc Langur

Red-shanked Douc Langur este o specie de maimuțã originarã din Asia, care face parte din familia Cercopithecidae.

        

Comportament: Aceastã specie este sociabilã, trãiesc în grupuri formate din 10-20 de membrii, uneori chiar mai mulți. Masculii sunt bigami, se împerecheazã cu 2 sau mai multe femele.

Grupul stabilește o ierarhie foarte bine structuratã, în general maimuțele fac parte din grupul în care s-au nãscut.

La fiecare deplasare masculii dominanți merg în fațã,cei tineri în spate. Femelele cu pui se deplaseazã întotdeauna în centru, astfel fiind protejate.

Un exemplar adult poate sa sarã pânã la 5 m.

         

Alimentatie: Red-shanked Douc Langur se hrãnește cu frunze, bambus, semințe și petale de flori. Stomacul lor are capacitatea de a digera celuloza.

         

Înmulțire: Femelele și masculii ajung la maturitate la vârsta de 4-5 ani. Perioada de împerechere începe toamna, din luna septembrie. Gestația dureazã între 170 și 190 de zile. Se naște un singur pui la o fãtare. Puiul este alãptat în primele luni de viațã de cãtre mama lui, dar uneori și de cãtre celelalte femele din grup.

        

Aspect și dimensiuni: Masculii si femelele sunt foarte asemãnãtori fizic si se deosebesc greu.

         

Blana lor este deasã, catifelatã, multicolorã. Extremitãțile sunt de culoare deschisa și fața galbenã. Membrele superioare sunt lungi, capul este rotund cu urechi foarte mici.

Dimensiunile corpului sunt cuprinse între 60 și 70 cm,cu o coadã care are o lungime de aproximativ 60 cm. Greutatea medie este 6 kg pentru femele și 7 kg pentru masculi.

        

Speranța de viațã: cuprinsã între  20 și 25 de ani.

       

 

Anunțuri promovate

Pești Ciclide africane și alte rase Pești Ciclide africane și alte rase

Pozele sunt cu pestii din acvariile mele, sunt părinții puilor pe care ii dau. Pachet Caeruleus 4-5 cm 20 buc - 90 ron Pachet Caeruleus 7-9 cm, 10 buc - 120 ron, 20 buc - 200 ron Pui si juvenili 2 - 7 cm de la 5 ron: Lupingu Demasoni Caeruleus Aulonocara OB Socolofi Albino Masculi maturi 12-15 cm la 50 ron Aulonocara OB (prima poză) Lupingu (a doua poza) Borley Kadango Red Sholder Delfin Fryeri Zimbabwe Rocks Acei Msuli Demasoni Caeruleus Red Zebra

3 RON

Bulldog Francez exemplare deosebite Bulldog Francez exemplare deosebite

Sunteti in cautare de un Frenchie dar nu ati gasit catelusul mult dorit? La noi puteti gasi puiuti de bulldog francez , adorabili, iubareti, frumosi, sanatosi. Puiutii au 11 saptamani, vor veni cu carnet de sanatate, microchip, vaccinuri conform varstei. Puiutii sunt crescuti in casa, socializati cu alti caini si cu membrii familiei, atat adulti cat si copii. Cea mai minunata perioada a vietii voastre e pe cale sa inceapa! La noi va asteapta puiutul de Frenchie mult visat!

1500 RON

Scottish fold fetița Scottish fold fetița

Disponibila fetița scottish fold în căutarea unei familii iubitoare toate vaccinurile și deparazitările la zii

1000 RON

Lebede negre si rate exotice de vanzare Lebede negre si rate exotice de vanzare

De vanzare , lebede negre 1 pereche + 1 mascul , 1 pereche rate mandarine , 2 rate mandarine albe femele , 1 pereche rate caroline , 1 mascul de rata carolina argintiu , 2 masculi de rata micul atlantic , 1 pereche de rate fluieratoare de chile , 1 pereche de rate verzicolor , 1 pereche de fluiratare orange , 2 perechi de rate salbatice si .

600 EURO

Copoi Ardelenesc (Transylvanian Bloodhound) Copoi Ardelenesc (Transylvanian Bloodhound)

Transylvanian Bloodhound rasa pura,vaccinati

3500 RON

Vand Urgent Piton Regal Vand Urgent Piton Regal

Se vinde exemplar deosebit de Piton Regal varsta: 5 ani lungime: 95 cm circumferinta: 13 cm In pret este inclus Vivariul din sticla, termometru de interior, placa de incalzire. Exemplar extrem de bland si prietenos necesita hranire odata la 3 saptamani usor de ingrijit, nu necesita ingrijire speciala. pentru mai multe detalii lasati un mesaj

1200 RON

Alaskan Malamut Pereche Alaskan Malamut Pereche

Hera 7.01.2022 Zeus 28.11.2022 Pereche de Malamuti de Alaskan, raspund la numele de Hera si Zeus, foarte prietenosi si jucausi , au toate vaccinele facute si cipuri. Raspund la comenzi principale, au cateva ore de dresaj. Se vand si separat. Din pacate trebuie sa ne despartim de ei pentru ca plecam din tara. Mai multe informatii la 0 *************** 5 Pret pereche 500,-- Euro Neg. Pret buc 250,-- Euro Neg.

250 EURO

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii