Anunturi animale

Red-shanked Douc Langur

Red-shanked Douc Langur este o specie de maimuțã originarã din Asia, care face parte din familia Cercopithecidae.

        

Comportament: Aceastã specie este sociabilã, trãiesc în grupuri formate din 10-20 de membrii, uneori chiar mai mulți. Masculii sunt bigami, se împerecheazã cu 2 sau mai multe femele.

Grupul stabilește o ierarhie foarte bine structuratã, în general maimuțele fac parte din grupul în care s-au nãscut.

La fiecare deplasare masculii dominanți merg în fațã,cei tineri în spate. Femelele cu pui se deplaseazã întotdeauna în centru, astfel fiind protejate.

Un exemplar adult poate sa sarã pânã la 5 m.

         

Alimentatie: Red-shanked Douc Langur se hrãnește cu frunze, bambus, semințe și petale de flori. Stomacul lor are capacitatea de a digera celuloza.

         

Înmulțire: Femelele și masculii ajung la maturitate la vârsta de 4-5 ani. Perioada de împerechere începe toamna, din luna septembrie. Gestația dureazã între 170 și 190 de zile. Se naște un singur pui la o fãtare. Puiul este alãptat în primele luni de viațã de cãtre mama lui, dar uneori și de cãtre celelalte femele din grup.

        

Aspect și dimensiuni: Masculii si femelele sunt foarte asemãnãtori fizic si se deosebesc greu.

         

Blana lor este deasã, catifelatã, multicolorã. Extremitãțile sunt de culoare deschisa și fața galbenã. Membrele superioare sunt lungi, capul este rotund cu urechi foarte mici.

Dimensiunile corpului sunt cuprinse între 60 și 70 cm,cu o coadã care are o lungime de aproximativ 60 cm. Greutatea medie este 6 kg pentru femele și 7 kg pentru masculi.

        

Speranța de viațã: cuprinsã între  20 și 25 de ani.

       

 

Anunțuri promovate

Angora Turceasca / Turkish Angora 1 Angora Turceasca / Turkish Angora 1

Oferim spre vanzare puiuti de Angora Turceasca, sanatosi, jucausi si dragalasi. Una dintre cele mai afectuoase rase de pisici, senzationala si splendida Angora turceasca are o istorie fascinanta si este considerata comoara nationala in tara de origine. Angorele turcesti nu sunt numai inteligente, dar extrem de adaptabile, afectuoase si jucause, calitati care le fac o excelenta alegere pentru familiile cu copii mici. Accepta si tolereaza rapid cainii si alte animalute, dar datorita caracterului lor nativ, dominant, adesea, devin animalul alfa in casa. Animalute elegante si cu osatura fina, angorele turcesti sunt gratioase, energice si, de obicei, primele care intampina musafirii. Mai multe poze si detalii pe: .facebook.com/MyTurkishAngora/ Doritorii va asteptam sa ii vedeti. Tel: 0755 772 277 - (intre orele 12:00 si 19:00) M u l t u m e s c.

1499 RON

 De vanzare mai multe exemplare de Chinchila in varsta 8 luni De vanzare mai multe exemplare de Chinchila in varsta 8 luni

Chinchila de vanzare femele sau masculi de 8 luni pret 200 lei

200 RON

Pești Ciclide africane și alte rase Pești Ciclide africane și alte rase

Pozele sunt cu pestii din acvariile mele, sunt părinții puilor pe care ii dau. Pachet Caeruleus 4-5 cm 20 buc - 90 ron Pachet Caeruleus 7-9 cm, 10 buc - 120 ron, 20 buc - 200 ron Pui si juvenili 2 - 7 cm de la 5 ron: Lupingu Demasoni Caeruleus Aulonocara OB Socolofi Albino Masculi maturi 12-15 cm la 50 ron Aulonocara OB (prima poză) Lupingu (a doua poza) Borley Kadango Red Sholder Delfin Fryeri Zimbabwe Rocks Acei Msuli Demasoni Caeruleus Red Zebra

3 RON

Bulldogi englezi cățeluși Bulldogi englezi cățeluși

Bulldogi englezi noi Nouă generație Calitate superioară Vânzări și rezervări Canisa Serbulland WhatsApp, Viber +381648603939 E-mail: sasha.bull73@gmail.com

500 EURO

Motan Scottish- imperechere cu British Motan Scottish- imperechere cu British

Eu sunt Lupin si sunt așa insisteeent in a-mi găsi o pisicuța încât vorbesc si cant toată ziua, nu ma las pana nu o găsesc si o iubesc

3 RON

Husky siberian de vânzare. Dețin ambii părinți Husky siberian de vânzare. Dețin ambii părinți

Ursuleți adorabili își cauta stăpân! Cei mai adorabili puișori de husky își cauta familii iubitoare.6 băieței (ochi maro) și 4 fetite (1 cu ochi albaștri, 1 un ochi albastru și unu maro și 2 fete ambii ochi maro) au fost născuți pe data de 24 ianuarie 2022 și sunt gata sa plece către viitoarele lor familii vaccinați și deparazitați. Dețin ambii părinți, exemplare deosebite. Nu ezitați sa ma contactați la numărul de telefon 07******34. Ofer transport pe o raza de maxim 300 de km. Femela cu un ochi albastru și unul maro- 800 de lei Femela cu ambii ochi albaștrii - 700 de lei Masculi cu ambii ochi maro- 600 de lei Femela cu ambii ochi maro - 500 de lei

500 RON

Papagali Jako pui cu acte CITES Papagali Jako pui cu acte CITES

Crescător cu experiența autorizat de Agentia de Protectia Mediului vand legal pui papagali Jako crescuți la mana foarte blanzi cu acte CITES apendix1 eliberate de Ministerul Mediului ,din 1 ian 2017 a devenit o specie protejata , sunt inelati si integistrati la Agentia de Protectia Mediului ,au ochii negri dovada ca sunt pui cu test ADN , inelati .In pret este inclus testul ADN , actele CITES si mancare . Mai multe informati la telefon sau whatsapp.

1000 EURO

Bulldog francez blue, caut parteneră. Bulldog francez blue, caut parteneră.

Numele meu este Loki, am 2 ani și jumătate și caut parteneră pentru prima montă.

1 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii