Anunturi animale

Red-shanked Douc Langur

Red-shanked Douc Langur este o specie de maimuta originara din Asia, care face parte din familia Cercopithecidae.

        

Comportament: Aceasta specie este sociabila, traiesc in grupuri formate din 10-20 de membrii, uneori chiar mai multi.Masculii sunt bigami, se imperecheaza cu 2 sau mai multe femele.

Grupul stabileste o ierarhie foarte bine structurata, in general maimutele fac parte din grupul in care s-au nascut.

La fiecare deplasare masculii dominanti merg in fata,cei tineri in spate.Femelele cu pui se deplaseaza intotdeauna in centru, astfel fiind protejate.

Un exemplar adult poate sa sara pana la 5 m.

         

Alimentatie: Red-shanked Douc Langur se hraneste cu frunze,bambus,seminte si petale de flori.Stomacul lor are capacitatea de a digera celuloza.

         

Inmultire: Femelele si masculii ajung la maturitate la varsta de 4-5 ani.Perioada de imperechere incepe toamna, din luna septembrie.Gestatia dureaza intre 170 si 190 de zile.Se naste un singur pui la o fatare.Puiul este alaptat in primele luni de viata de catre mama lui, dar si de catre celelalte femele din grup.

        

Aspect si dimensiuni: Masculii si femelele sunt foarte asemanatori fizic si se deosebesc greu.

         

Blana lor este deasa, catifelta, multicolora.Extremitatile sunt de culoare deschisa, si fata galbena.Membrele superioare sunt lungi.Capul este rotund.Urechiile sunt foarte mici.

Dimensiunile corpului sunt cuprinse intre 60 si 70 cm, coada are o lungime de aproximativ 60 cm.Greutatea medie este 6 kg pentru femele, si 7 kg pentru masculi.

        

Speranta de viata: cuprinsa intre  20 si 25 de ani

       

 

Anunțuri promovate

Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL

Cameleon originar din Madagascar, are varsta de aproape un an, este mascul si are o paleta de culori superba. Terariul vine complet, NU aveti nevoie sa mai cumparati nimica. Are toate accesoriile, lampi de caldura, lampi de ultraviolete, acces pentru cameleon in fiecare colt al terariului cu ajutorul betelor de bambus si de vita de vie. Plante naturale specifice pt cameleoni. Va ofer si pulverizator de apa. Podeaua terariului are deja facuta scurgere pentru apa. Se hraneste cu hrana vie odata la doua-trei zile. Dimensiuni terariu: 46 cm latime si lungime, 90 inaltime.

1850 RON

Mascul dihor culoare standard Mascul dihor culoare standard

Vand mascul dihor culoare standard,varsta 2 ani, trimit si in unele orașe din țara.

500 RON

Rhodezian Ridjeback de vanzare Rhodezian Ridjeback de vanzare

Vand mascul Rhodezian Ridjeback de 4 ani, numai persoanelor iubitoare si celor care cunosc aceasta rasa de caini.Este un caine deosebit foarte atasat de copii

1500 RON

Crapi japonezi koi de acvariu sau i Crapi japonezi koi de acvariu sau i

Crapi japonezi direct de la Fermadecrapikoi. Pestii sunt crescuti in Romania sau provin din export .Sunt aclimatizati la conditiile locale.Preturi de producator. Pretul din anunt este strict informativ avand in vedere multitudinea de dimensiuni si calități a acestor pesti.

15 RON

Husky Siberian pentru Imperechere Husky Siberian pentru Imperechere

Husky Siberian, 2 ani si jumatate, foarte sanatos, toate vaccinarile la zi, adus din Statele Unite, cautam sa il imperechem.

200 RON

Akita Inu, canisă, pedigree A Akita Inu, canisă, pedigree A

Crescător responsabil și cu experienta, deținător canisa FCI, înregistrată și omologata international la Bruxelles, anunț disponibila o minunata femelă Akita inu doar pt familiile care cauta si doresc calitate genetica incontestabila, o genealogie excelenta, micuța provenind din părinți arbitrați in Expo canine, tatal campion în 2 tari, bunici, străbunici, etc, mari campioni in Expo canine interne/externe. Deținem ambii parinti și bunicii materni, care se pot vedea la adresa canisei, unde s-au născut actualii catelusi din cuibul "G"ai canisei, mama lor deci născută in canisa noastra. Fetita va fi apta pt acomodare cu noua familie după 24 aprilie, când va fi complet înțărcata, va avea minim 2 deparazitari interne, 2 examene coproparazitologice, 2 vaccinuri, microcip implantat, înregistrata în RECS, carnet de sănătate și pașaport UE, va avea pedigree A, carnet performante ACHR.

7365 RON

Hamuri impermeabile pentru câini Hamuri impermeabile pentru câini

Hamuri impermeabile pentru căței, diverse modele. Fiecare ham este făcut la comandă, după dimensiunile cățelului, având doua prinderi pentru lesa si medalion. Materialul exterior este impermabil si rezistent iar materialul de la interior este moale. Culoarea cusaturii poate fi aleasa de client. Transport gratuit in Bucuresti - Ilfov

70 RON

Pui veverita Degu cafenii si bej Pui veverita Degu cafenii si bej

Pui veverita Degu, varsta 1 luna de zile in data de 18.03.2021. Sunt cuminti și jucăuși. Am 7 pui cafenii și 2 bej. Preț pentru cei cafenii: 50 de lei/bucata, iar pentru cei 2 bej: 100 lei/bucata (sunt culori rare). Veveritele degu sunt animale sociabile și se recomanda sa stea câte minim 2 exemplare împreună. Doar predare personală in București sau județul Ilfov. Nu trimit prin curier.

50 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii