Parteneri hobby-zoo.ro

Aici poate sta logo firmei tale!
 • Pentru a fi parteneri cu site-ul hobby-zoo.ro
 • Link Exchange

  Anunțuri promovate

  Pui de Shar Pei de 6 saptamani Pui de Shar Pei de 6 saptamani

  Cățelușii au 6 săptămâni , sunt vaccinați deparazitați și carnet de sănătate. Mama puiutilor este sharpei iar tatal lup toti avand limba mov .. pentru mai multe detalii sunati la numarul 0769657600

  900 RON

  Pui pug (mops/carlino) cu pedigree Pui pug (mops/carlino) cu pedigree

  Vand pui mops/pug negru cu pedigree. Puii si mama se pot vedea in Bucuresti. Pozele sunt reale. Puii sunt nascuti pe 25 ianuarie 2021.

  700 EURO

  Servicii de dresaj canin Sălaj Servicii de dresaj canin Sălaj

  Se oferă servicii de dresaj canin pe raza județului Sălaj. Socializare pentru căței, dresaj de bază, dresaj avansat. Folosim tehnici non violente de dresaj in pozitiv. Probleme de comportament. Pregatire pentru expoziții canine. Organizăm sesiuni individuale și de grup. Mai multe informatii la telefon 0748176136.

  50 RON

  Hamuri impermeabile pentru câini Hamuri impermeabile pentru câini

  Hamuri impermeabile pentru căței, diverse modele. Fiecare ham este făcut la comandă, după dimensiunile cățelului, având doua prinderi pentru lesa si medalion. Materialul exterior este impermabil si rezistent iar materialul de la interior este moale. Culoarea cusaturii poate fi aleasa de client. Transport gratuit in Bucuresti - Ilfov

  70 RON

  Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL

  Cameleon originar din Madagascar, are varsta de aproape un an, este mascul si are o paleta de culori superba. Terariul vine complet, NU aveti nevoie sa mai cumparati nimica. Are toate accesoriile, lampi de caldura, lampi de ultraviolete, acces pentru cameleon in fiecare colt al terariului cu ajutorul betelor de bambus si de vita de vie. Plante naturale specifice pt cameleoni. Va ofer si pulverizator de apa. Podeaua terariului are deja facuta scurgere pentru apa. Se hraneste cu hrana vie odata la doua-trei zile. Dimensiuni terariu: 46 cm latime si lungime, 90 inaltime.

  1850 RON

  Mascul dihor culoare standard Mascul dihor culoare standard

  Vand mascul dihor culoare standard,varsta 2 ani, trimit si in unele orașe din țara.

  500 RON

  Pui veverita Degu cafenii si bej Pui veverita Degu cafenii si bej

  Pui veverita Degu, varsta 1 luna de zile in data de 18.03.2021. Sunt cuminti și jucăuși. Am 7 pui cafenii și 2 bej. Preț pentru cei cafenii: 50 de lei/bucata, iar pentru cei 2 bej: 100 lei/bucata (sunt culori rare). Veveritele degu sunt animale sociabile și se recomanda sa stea câte minim 2 exemplare împreună. Doar predare personală in București sau județul Ilfov. Nu trimit prin curier.

  50 RON

  Pui husky siberian frumos deosebit Pui husky siberian frumos deosebit

  Pui husky siberian de vanzare, minunat, utilizat în principal pentru plăcerea si bucuria copiilor cu chef de joacă. Este foarte receptivşi este un companion bun pentru casa. Fotografii pot fi trimise la cerere.

  1200 EURO

  Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

  Vezi mai multe detalii