Anunturi animale

Basiliscus

Șopârlele din genul basiliscus se aseamãnã morfologic cu iguanele, sunt omnivore și trãiesc în America Centralã.

        

Genul Basiliscus cuprinde 4 specii:

Common basilisk - Basiliscus basiliscus

Western basilisk - Basiliscus galeritus

Green basilisk, Plumed basilisk - Basiliscus plumifrons 

Brown basilisk - Basiliscus vittatus

 

        

 

Comportament: Basiliscus basiliscus este denumit popular "șopârla lui Hristos". Este capabilã sã se deplaseze pe suprafața apei foarte rapid atunci când se aflã in pericol. Calcã pe apã atunci când este in vitezã maxima un timp, dupã care, dupã ce va încetini viteza, șopârla se va scufunda și va înota ca o șopârla normalã. Datoritã acestei abilitãți de a cãlca apa, sau de a da impresia cã aleargã pe apã au fost re-botezate Șopârlele lui Cristos. Aceste superbe reptile își pot tine respiratia pana la o jumatate de orã.

         

Alimentație: Basiliscus basiliscus sunt omnivori, hrãnindu-se cu frunze verzi, cantitãți mici de legume, insecte (rame, larve de greieri, gândacul de fãinã), melci și broaște mici.

         

Înmulțire: Șopârlele din genul Basiliscus ating maturitatea dupã 2 ani. Momentul împerecherii dureazã pânã la 25 de minute. Dupã 2 sãptãmâni de la împerechere femela depune în medie 15 ouã.

        

Aspect și dimensiuni: Lungimea totalã a corpului cu tot cu coadã este cuprinsã între 60 și 90 de cm. Coada are o lungime ce reprezintã 2/3 din lungimea corpului.

Aspectul reptilei diferã de la o sub-specie la alta: Common basilisk este de culoare maronie, Green basilisk are pielea verde strãlucitoare. Toate șopârlele din acest gen au in creștetul capului o prelungire sub forma de con și pe spate o prelungire a crestei care ajunge pânã la coadã. Aceastã creastã face ca șopârla sã parã mai mare decât este în realitate, și este un mecanism de apãrare pentru a intimida prãdãtorii.

 

Anunțuri promovate

Scottish fold fetița Scottish fold fetița

Disponibila fetița scottish fold în căutarea unei familii iubitoare toate vaccinurile și deparazitările la zii

1000 RON

Lebede negre si rate exotice de vanzare Lebede negre si rate exotice de vanzare

De vanzare , lebede negre 1 pereche + 1 mascul , 1 pereche rate mandarine , 2 rate mandarine albe femele , 1 pereche rate caroline , 1 mascul de rata carolina argintiu , 2 masculi de rata micul atlantic , 1 pereche de rate fluieratoare de chile , 1 pereche de rate verzicolor , 1 pereche de fluiratare orange , 2 perechi de rate salbatice si .

600 EURO

Alaskan Malamut Pereche Alaskan Malamut Pereche

Hera 7.01.2022 Zeus 28.11.2022 Pereche de Malamuti de Alaskan, raspund la numele de Hera si Zeus, foarte prietenosi si jucausi , au toate vaccinele facute si cipuri. Raspund la comenzi principale, au cateva ore de dresaj. Se vand si separat. Din pacate trebuie sa ne despartim de ei pentru ca plecam din tara. Mai multe informatii la 0 *************** 5 Pret pereche 500,-- Euro Neg. Pret buc 250,-- Euro Neg.

250 EURO

Corb imperial corax mascul Corb imperial corax mascul

Vând corb imperial mascul 5 ani vorbește foarte multe cuvinte, il vând deoarece nu am nici timp nici spațiu pentru el. Îmi rezerv dreptul de a alege noul stăpân! Mă puteți contacta la nr de tel 0732098904 Nu răspund pe aceasta platforma mă contactați telefonic.

900 EURO

Catelusa Chow Chow 9 saptamani Catelusa Chow Chow 9 saptamani

Hei, sunt cea mai simpatică și adorabilă catelușă de 9 săptămâni pe care o veți întâlni vreodată si sunt în căutarea unei familii care să mă iubească și să mă răsfețe cu aceeași intensitate pe care o dau în schimb. Ca orice patruped în creștere, am și eu nevoile mele: carnetul meu de sănătate, cu toate vaccinurile și deparazitările conform vârstei, stă pregătit pentru a fi completat în continuare de voi. Sunt nerăbdătoare să fac parte din viața voastră și să fiu o companie veselă și jucăușă. Despre mine? Oh, sunt dolofană și mărturisesc că iubesc să mă răsfăț. Îmi place să alerg prin curte și să mă bucur de plimbările în aer liber. Cu mine, plictiseala este cuvânt inexistent! Așa că, dacă sunteți în căutarea unui nepot de rasfat, plin de energie și dragoste, atunci vă garantez că v-am găsit! Vă rog să nu mă lăsați așteptând prea mult - alegeți-mă și veți avea întodeauna un companion adorabil care vă aduce zâmbete și bucurie în viața voastră. Sunteți pregătiți să începem aventura noa

2000 RON

Pești Ciclide africane și alte rase Pești Ciclide africane și alte rase

Pozele sunt cu pestii din acvariile mele, sunt părinții puilor pe care ii dau. Pachet Caeruleus 4-5 cm 20 buc - 90 ron Pachet Caeruleus 7-9 cm, 10 buc - 120 ron, 20 buc - 200 ron Pui si juvenili 2 - 7 cm de la 5 ron: Lupingu Demasoni Caeruleus Aulonocara OB Socolofi Albino Masculi maturi 12-15 cm la 50 ron Aulonocara OB (prima poză) Lupingu (a doua poza) Borley Kadango Red Sholder Delfin Fryeri Zimbabwe Rocks Acei Msuli Demasoni Caeruleus Red Zebra

3 RON

Copoi Ardelenesc (Transylvanian Bloodhound) Copoi Ardelenesc (Transylvanian Bloodhound)

Transylvanian Bloodhound rasa pura,vaccinati

3500 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii