Anunturi animale

450 RON

lot de porumbei voiajori

Vand lot de 20 de porumbei voiajori sport.15 maturi si 5 pui...

3 RON

Cuibare pentru porumbei

Cuibare pentru porumbei -fac la comnda, materialul este din ipsos,Am doua modele de cuibare.Trimit oriunde in tara. Rog...

50 RON

porumbei king de vanzare

porumbei kingi de vanzare, am mai multe culori, toti sunt frumosi si sanatosi...

50 RON

porumbei incaltati romanesti

Vand porumbei voltati, incaltati romanesti si maghiari dar si cocosi de rasa brahma si cochinchina pitic ...

50 RON

porumbei de rasa in pereche

OFER SPRE VANZARE PORUMBEI DE RASA PRET 50 RON PERECHEA...

20 RON

infoiati voiajori si jucatori

VAND PORUMBEI INFOIATI 20 LEI BUCATA NEGOCIABIL.PORUMBEI JUCATORI 20 LEI BUCATA NEGOCIABIL.PUI PORUMBEI VOIAJORI 20 LEI BUCATA...

100 RON

porumbei tobosari arabi

se vede la fata locului.au un cantec fara egal sunt foarte rari la noi in tara eu ii am de la doctoru condrut...

1 RON

Porumbei rasa de frumusete

Ofer spre vanzare Porumbei de rasa foarte frumosi...

10 RON

Porumbei albi pentru nunti

Porumbei albi pentru nunti , evenimente si ocazi deosebite. Se asigura transportul in oras. La minim 6 buc. pretul este 10 lei pe...

40 RON

porumbei voiajori zburati

Vand porumbei voiajori albi, cuci, pestriti 2011, 2012 zburati, ideali pentru ornament. pretul variaza, negociabil...

25 RON

pereche porumbei jucatori

Vand o pereche de porumbei jucatori foarte frumosi varsta lor fiind de 6 luni...

15 RON

pereche de pui carieri negri

ofer spre vanzare o pereche de pui carieri negri de 3 luni ...

25 RON

porumbel voltat indian

Vand un porumbel voltat indian foarte frumos la un super pret ...

25 RON

porumbei voltati colorati

porumbei voltati culori diverse pret 25 /pereche...

25 RON

porumbei links polonez

vand porumbei links polonez,pui si adulti,exemplare deosebite...

9 RON

Porumbei voiajori de vanzare

Porumbei voiajori de vanzare la 9 lei bucata sau 600 lei tot lotul (80 de porumbei voiajori) URGENT. ...

80 RON

pescarusi germani cu mot

DE VANZARE O PERECHE DE PESCARUSI GERMANI CU MOT MASCUL CU CAPACE NEGRE SI FEMELA CU CAPACE ROSII,PRET 80 RON...

Anunțuri promovate

Creveti Neocaridina Red Sakura Creveti Neocaridina Red Sakura

Creveți MIX - Super Red Sakura/Bloody Mary, minim 10 bucăți, pui și juvenili 7 lei buc. Cu siguranță sunt cei mai populari creveți ce pot fi găsiți in acvariile iubitorilor de nevertebrate, datorită condițiilor de înmulțire și creștere, neavând nevoie de apă, substrat sau iluminare specială, fiind crescuți în acvarii cu apă de la rețeaua municipală, fără condiționarea acesteia. Denumire științifică: neocaridina; Viteza de reproducere: foarte mare; Comportament: non-agresiv; Dificultate: ușor; Poze sunt reale și îmi aparțin; Se vând la stadiul de juvenili (dimensiuni 1-1,5cm). Pot trăi până la 2,5 ani, atingând dimensiuni între 2,0-2,5 cm. Creveții sunt reproduși în acvarii cu apă de la robinet, dintr-o linie încrucișată intre Super Red Sakura și Bloody Mary, astfel fiind obținut un roșu uniform superb. Creveții se înmulțesc foarte repede, maturitatea sexuală fiind atinsă la vârsta de 3-4 luni. Volumul acvariului trebuie sa fie de cel puțin 10 litri.

7 RON

Bisoni Havanezi de Vanzare Bisoni Havanezi de Vanzare

Buna ziua, avem 4 catelusi havanez de vânzare, doua fetițe(maronii) și doi băieței. Foarte ușor de crescut, buni pentru cei cu alergii, nu lasă par, părinții ii avem de La început cu noi crescuți numai in casa și se pot vedea, sunt la zi cu toate vaccinele etc, Se vor da numai după 5 săptămâni( in prezent 4), deparazitati, vaccinați și cu carnet de sănătate. La cerere contra cost cu Cip. Cățeii ce vând numai la iubitori de animale care vor avea grija de ei și-i vor iubi, ne rezervam dreptul de a alege la cine ii dam. Mai multe informații la telefon.

800 RON

Vând pui de Samoyed cu pedigree Vând pui de Samoyed cu pedigree

Pui Samoyed cu Pedigree, născuți în data de 23.04.2021, din părinți cu Pedigree, echilibrați, cu temperamente deosebite. Dețin ambii părinți care sunt înregistrați în Asociatia Chinologica România. În fotografii sunt puii din anul 2020, mama, iar în ultima sunt puișorii de anul acesta. Mai sunt disponibile pentru rezervare 2 femele. Puiutii vor pleca către noua familie cu: -PEDIGREE FCI -Carnet de performanta -Carnet de sanatate cu vaccinuri si deparazitari la zi -Microcip de identificare -Înregistrare în RECS -Ghid privind cresterea si ingrijirea puiutului de samoyed Pentru alte detalii sau fotografii va aștept să povestim!

1000 EURO

Papagali Jako pui cu acte CITES Papagali Jako pui cu acte CITES

Crescător cu experiența autorizat de Agentia de Protectia Mediului vand legal pui papagali Jako crescuți la mana foarte blanzi cu acte CITES apendix1 eliberate de Ministerul Mediului ,din 1 ian 2017 a devenit o specie protejata , sunt inelati si integistrati la Agentia de Protectia Mediului ,au ochii negri dovada ca sunt pui cu test ADN , inelati .In pret este inclus testul ADN , actele CITES si mancare . Mai multe informati la telefon sau whatsapp.

1000 EURO

Lup Cehoslovac de  3ani Lup Cehoslovac de 3ani

Baiat de 3 ani cu pedigree caut fata pentru o relatie de durata, asigur casa si masa!

1 RON

Servicii de dresaj canin Sălaj Servicii de dresaj canin Sălaj

Se oferă servicii de dresaj canin pe raza județului Sălaj. Socializare pentru căței, dresaj de bază, dresaj avansat. Folosim tehnici non violente de dresaj in pozitiv. Probleme de comportament. Pregatire pentru expoziții canine. Organizăm sesiuni individuale și de grup. Mai multe informatii la telefon 0748176136.

50 RON

Căței Samoyed  băieței de vanzare Căței Samoyed băieței de vanzare

Vând căței Samoyed , vaccinați,deparazitați, carnet de sănătate.

2000 RON

Golden retriever Golden retriever

Își cauta prieteni stăpâni noi 2 superbi catei golden retriever . Se pot da separat sau impreuna. Au carnet de sănătate, vaccinurile la zi și tratamente antiparazitare interne și externe făcute cu regularitate. Răspund la comenzi de baza: vino, șezi, ia jucăria....Nu Își fac nevoile decât intr-un anumit loc și nu unde dorm. Crescuți în casa și în aer liber, sunt foarte dulci și iubareti- recomandați pentru persoane ce iubesc câinii.Din păcate nu mai are cine sa-i îngrijească. Cautam persoane serioase, care vor sa-si asume responsabilitatea creșterii unor astfel de caini. BONUS- gratuit carte dresaj caini. Pe 12 septembrie au împlinit 1 an. Ii donez cu condiția sa fie luați de la domiciliu.

390 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii