Anunturi animale

Pur sânge arab

Pur sângele arab este cea mai veche rasã de cabaline, care stã la baza perfecționãrii celorlalte rase. Acest nobil cal îmbinã un corp puternic și rezistent cu toatã inteligența cabalinã și un temperament vioi.

             

Istoric: Zona de proveniențã a rasei este peninsula arabã. Profetul Mahomed (572-632 e.n) specificã în Coran cã cine se îngrijește de aceastã rasã de cai va avea accesul în paradis. Interesul pentru aceasta rasã a crescut semnificativ încã din secolul VII. Condițiile aspre din deșert au permis supraviețuirea doar a celor mai puternice exemplare, astfel rasa de cai pur sânge arab este una dintre cele mai rezistente și perfecționate.

 

Comportament: Calul pur sânge arab este foarte blând, tolerant, dar în acelasi timp are un caracter vioi si curajos. Nu este ușor de intimidat și depãșește orice obstacol. Se preteazã pentru sarcini grele, este un cal excelent de povarã, dar nu este exclus pentru cãlãrie, divertisment și dresaj.

          

Înmulțire: Rasa arabã este foarte rentabilã pentru cã pot fi înmulțiți imediat dupã 2 ani, gestatia dureaza 11 luni, se naște în general un singur pui. Imediat dupã naștere, puiul poate alerga iar la câteva ore deja poate alerga! Acest instinct comportamental este folositor cailor pentru a evita prãdãtorii ce pândesc nou-nascuții.

 

Alimentație: Dupã condițiile aspre din desert, unde hrana se gãsea cu mare dificultate, rasa arabã a devenit nepretențioasã, nu face mofturi la mancare, poate fi întreținut usor cu furaje clasice, foioase dar și granule etc.

                 

Aspect și dimensiuni: Calul pur sânge arab are un corp puternic, musculos dar atletic și corect proporționat. Capul este mic, silueta compactã îi permite calului sã alerge la o vitezã de peste 70 km/orã. Aceastã rasã este de talie înaltã are în medie 160 cm. Pãrul se prezintã în mai multe varietați de culoare, de la alb, crem pânã la culori mai închise, cenușiu, maro și negru.

 

Anunțuri promovate

Rhodezian Ridjeback de vanzare Rhodezian Ridjeback de vanzare

Vand mascul Rhodezian Ridjeback de 4 ani, numai persoanelor iubitoare si celor care cunosc aceasta rasa de caini.Este un caine deosebit foarte atasat de copii

1500 RON

Hamuri impermeabile pentru câini Hamuri impermeabile pentru câini

Hamuri impermeabile pentru căței, diverse modele. Fiecare ham este făcut la comandă, după dimensiunile cățelului, având doua prinderi pentru lesa si medalion. Materialul exterior este impermabil si rezistent iar materialul de la interior este moale. Culoarea cusaturii poate fi aleasa de client. Transport gratuit in Bucuresti - Ilfov

70 RON

Mascul dihor culoare standard Mascul dihor culoare standard

Vand mascul dihor culoare standard,varsta 2 ani, trimit si in unele orașe din țara.

500 RON

Husky Siberian pentru Imperechere Husky Siberian pentru Imperechere

Husky Siberian, 2 ani si jumatate, foarte sanatos, toate vaccinarile la zi, adus din Statele Unite, cautam sa il imperechem.

200 RON

Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL

Cameleon originar din Madagascar, are varsta de aproape un an, este mascul si are o paleta de culori superba. Terariul vine complet, NU aveti nevoie sa mai cumparati nimica. Are toate accesoriile, lampi de caldura, lampi de ultraviolete, acces pentru cameleon in fiecare colt al terariului cu ajutorul betelor de bambus si de vita de vie. Plante naturale specifice pt cameleoni. Va ofer si pulverizator de apa. Podeaua terariului are deja facuta scurgere pentru apa. Se hraneste cu hrana vie odata la doua-trei zile. Dimensiuni terariu: 46 cm latime si lungime, 90 inaltime.

1850 RON

Akita Inu, canisă, pedigree A Akita Inu, canisă, pedigree A

Crescător responsabil și cu experienta, deținător canisa FCI, înregistrată și omologata international la Bruxelles, anunț disponibila o minunata femelă Akita inu doar pt familiile care cauta si doresc calitate genetica incontestabila, o genealogie excelenta, micuța provenind din părinți arbitrați in Expo canine, tatal campion în 2 tari, bunici, străbunici, etc, mari campioni in Expo canine interne/externe. Deținem ambii parinti și bunicii materni, care se pot vedea la adresa canisei, unde s-au născut actualii catelusi din cuibul "G"ai canisei, mama lor deci născută in canisa noastra. Fetita va fi apta pt acomodare cu noua familie după 24 aprilie, când va fi complet înțărcata, va avea minim 2 deparazitari interne, 2 examene coproparazitologice, 2 vaccinuri, microcip implantat, înregistrata în RECS, carnet de sănătate și pașaport UE, va avea pedigree A, carnet performante ACHR.

7365 RON

Pui veverita Degu cafenii si bej Pui veverita Degu cafenii si bej

Pui veverita Degu, varsta 1 luna de zile in data de 18.03.2021. Sunt cuminti și jucăuși. Am 7 pui cafenii și 2 bej. Preț pentru cei cafenii: 50 de lei/bucata, iar pentru cei 2 bej: 100 lei/bucata (sunt culori rare). Veveritele degu sunt animale sociabile și se recomanda sa stea câte minim 2 exemplare împreună. Doar predare personală in București sau județul Ilfov. Nu trimit prin curier.

50 RON

Creveti Neocaridina Red Sakura Creveti Neocaridina Red Sakura

Creveți MIX - Super Red Sakura/Bloody Mary, minim 10 bucăți, pui și juvenili 7 lei buc. Cu siguranță sunt cei mai populari creveți ce pot fi găsiți in acvariile iubitorilor de nevertebrate, datorită condițiilor de înmulțire și creștere, neavând nevoie de apă, substrat sau iluminare specială, fiind crescuți în acvarii cu apă de la rețeaua municipală, fără condiționarea acesteia. Denumire științifică: neocaridina; Viteza de reproducere: foarte mare; Comportament: non-agresiv; Dificultate: ușor; Poze sunt reale și îmi aparțin; Se vând la stadiul de juvenili (dimensiuni 1-1,5cm). Pot trăi până la 2,5 ani, atingând dimensiuni între 2,0-2,5 cm. Creveții sunt reproduși în acvarii cu apă de la robinet, dintr-o linie încrucișată intre Super Red Sakura și Bloody Mary, astfel fiind obținut un roșu uniform superb. Creveții se înmulțesc foarte repede, maturitatea sexuală fiind atinsă la vârsta de 3-4 luni. Volumul acvariului trebuie sa fie de cel puțin 10 litri.

7 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii