Anunturi animale

Husky Siberian

Rasa de câini Husky Siberian este una dintre cele mai asemãnatoare fizic cu lupul sãlbatic. Câinele husky este originar din Siberia si este câinele reprezentativ pentru aceastã zonã. Un cãțel din aceastã rasã mereu va fi o bucurie pentru familia ta, pentru cã sunt foarte energici si vor știi întotdeauna cum sã atragã atenția și sã aducã zâmbetul pe fețele stãpânilor.

        

Istoric: Rasa husky și-a fãcut apariția ca un câine de sanie. Este una dintre cele mai mici rase nordice, totuși este si cea mai puternicã rasã folositã la sanie. Strãmoșii rasei au fost folosiți inițial pentru vânãtoare, pânã li s-a gãsit aceastã nouã sarcinã de a transporta mãrfuri prin trasul saniei. Rasa a fost adusã și naturalizatã în Alaska în anul 1909.

         

În 1930 rasa a fost inregistratã de catre American Kennel Club si încadratã în categoria câinilor utilitari.

         

Comportament: Husky Siberian este o rasã independentã si încãpãțânatã, este greu de dominat și pare, uneori, a fi cel care poate lua deciziile. Însã nu este agresiv fațã de oameni, nu îi stã în fire acestei rase sã muște. Au un caracter primitiv, de vânãtor, din acest motiv este foarte greu de crescut alãturi de alte animale.

Pãsãrile, rozãtoarele și alte animale mici pot fi considerate de acest cãine ca o posibilã pradã. Pentru a putea conviețui alãturi de ele cãinele trebuie socializat de la vãrstã fragedã. Câinele husky are un temperament special și trebuie sã fiți foarte informat înainte de a lua decizia achiziției unui asemenea cãțel.

          

Alimentație: Acest câine nu este mofturos, dar are nevoie de o hranã bogatã în proteine, servitã de 2-3 ori pe zi. Hrana trebuie sa conținã o mare proporție de carne și pe lângã aceasta, poate sã conținã și fibre din legume (morcovi, roșii etc), cereale (orez). Vezi aici o selecție:  https://www.hobbyzoo.ro/product-category/caini/hrana-caini/

          

Aspect: Un câine husky este foarte ușor de recunoscut. Blana conține mai multe varietãți de culoare între roșu aprins și negru, pigmentate cu alb. Albul cuprinde partea inferioarã, labele, gâtul și acoperã fața. Culoarea închisã acoperã spatele. Existã și varietatea de alb imaculat. Ochii sunt rotunzi, pot avea orice culoare, cea mai apreciatã este binențeles, albastru. Urechiile sunt mari si ascuțite.

         

Speranța de viațã: Câinii husky sunt în general foarte sãnãtoși si rezistenți, pot trãi peste 15 ani.

             

 

Anunțuri promovate

Alaskan Malamut Pereche Alaskan Malamut Pereche

Hera 7.01.2022 Zeus 28.11.2022 Pereche de Malamuti de Alaskan, raspund la numele de Hera si Zeus, foarte prietenosi si jucausi , au toate vaccinele facute si cipuri. Raspund la comenzi principale, au cateva ore de dresaj. Se vand si separat. Din pacate trebuie sa ne despartim de ei pentru ca plecam din tara. Mai multe informatii la 0 *************** 5 Pret pereche 500,-- Euro Neg. Pret buc 250,-- Euro Neg.

250 EURO

Motan British ,monta Motan British ,monta

Dețin un motan rasa British, vaccinat , caut partenera ,mai multe detalii la telefon

100 RON

Catelusi Labrador Retriewer Catelusi Labrador Retriewer

Vand catei Labrador Retriever proveniți din părinți cu pedigree foarte frumoși și jucăuși vaccinați și deparazitați conform vârstei născuți la data de 13.03.2024

1200 RON

Akita Inu Japonez pedigree tip A Akita Inu Japonez pedigree tip A

Vand 1 femela rasă pură akita inu japonez, născută pe data de 26.11.2023, cu carnet de sănătate, vaccinată si deparazitată conform vârstei, din părinți cu pedigree. Tel 0752266800

1200 RON

Pui Akita Inu Japonez rasă pură Pui Akita Inu Japonez rasă pură

Pui Akita Inu Japonez, rasă pură, 2 masculi și o femelă, nascuti pe data de 29.10.2023, deparazitare interna, vaccin și carnet de sănătate la zi, pentru mai multe detalii contactați telefonic sau pagina de Facebook:Dumitrescu Eugen.

2300 RON

Bulldog Francez exemplare deosebite Bulldog Francez exemplare deosebite

Sunteti in cautare de un Frenchie dar nu ati gasit catelusul mult dorit? La noi puteti gasi puiuti de bulldog francez , adorabili, iubareti, frumosi, sanatosi. Puiutii au 11 saptamani, vor veni cu carnet de sanatate, microchip, vaccinuri conform varstei. Puiutii sunt crescuti in casa, socializati cu alti caini si cu membrii familiei, atat adulti cat si copii. Cea mai minunata perioada a vietii voastre e pe cale sa inceapa! La noi va asteapta puiutul de Frenchie mult visat!

1500 RON

Femela Ragdoll Caut motan Femela Ragdoll Caut motan

Femela Ragdoll, cautam motn siamez, birmanez sau ragdoll, nu conteaza daca are sau nu pedigree. A noastra este deparazitata intern , extern ,carnet de vaccinare. Monta pentru prima imperechere ,Multumesc !

100 RON

Vând fetita Jagd Terrier Vând fetita Jagd Terrier

Vand fetita Jagd Terrier foarte iubitoare, jucausa si energica, venita pe lume pe 27 Februarie. Aceasta vine impreuna cu carnetul de sanatate si cu vaccinuri.

110 EURO

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii