Anunturi animale

Husky Siberian

Rasa de câini Husky Siberian este una dintre cele mai asemãnatoare fizic cu lupul sãlbatic. Câinele husky este originar din Siberia si este câinele reprezentativ pentru aceastã zonã. Un cãțel din aceastã rasã mereu va fi o bucurie pentru familia ta, pentru cã sunt foarte energici si vor știi întotdeauna cum sã atragã atenția și sã aducã zâmbetul pe fețele stãpânilor.

        

Istoric: Rasa husky și-a fãcut apariția ca un câine de sanie. Este una dintre cele mai mici rase nordice, totuși este si cea mai puternicã rasã folositã la sanie. Strãmoșii rasei au fost folosiți inițial pentru vânãtoare, pânã li s-a gãsit aceastã nouã sarcinã de a transporta mãrfuri prin trasul saniei. Rasa a fost adusã și naturalizatã în Alaska în anul 1909.

         

În 1930 rasa a fost inregistratã de catre American Kennel Club si încadratã în categoria câinilor utilitari.

         

Comportament: Husky Siberian este o rasã independentã si încãpãțânatã, este greu de dominat și pare, uneori, a fi cel care poate lua deciziile. Însã nu este agresiv fațã de oameni, nu îi stã în fire acestei rase sã muște. Au un caracter primitiv, de vânãtor, din acest motiv este foarte greu de crescut alãturi de alte animale.

Pãsãrile, rozãtoarele și alte animale mici pot fi considerate de acest cãine ca o posibilã pradã. Pentru a putea conviețui alãturi de ele cãinele trebuie socializat de la vãrstã fragedã. Câinele husky are un temperament special și trebuie sã fiți foarte informat înainte de a lua decizia achiziției unui asemenea cãțel.

          

Alimentație: Acest câine nu este mofturos, dar are nevoie de o hranã bogatã în proteine, servitã de 2-3 ori pe zi. Hrana trebuie sa conținã o mare proporție de carne și pe lângã aceasta, poate sã conținã și fibre din legume (morcovi, roșii etc), cereale (orez). Vezi aici o selecție:  https://www.hobbyzoo.ro/product-category/caini/hrana-caini/

          

Aspect: Un câine husky este foarte ușor de recunoscut. Blana conține mai multe varietãți de culoare între roșu aprins și negru, pigmentate cu alb. Albul cuprinde partea inferioarã, labele, gâtul și acoperã fața. Culoarea închisã acoperã spatele. Existã și varietatea de alb imaculat. Ochii sunt rotunzi, pot avea orice culoare, cea mai apreciatã este binențeles, albastru. Urechiile sunt mari si ascuțite.

         

Speranța de viațã: Câinii husky sunt în general foarte sãnãtoși si rezistenți, pot trãi peste 15 ani.

             

 

Anunțuri promovate

Lebede negre si rate exotice de vanzare Lebede negre si rate exotice de vanzare

De vanzare , lebede negre 1 pereche + 1 mascul , 1 pereche rate mandarine , 2 rate mandarine albe femele , 1 pereche rate caroline , 1 mascul de rata carolina argintiu , 2 masculi de rata micul atlantic , 1 pereche de rate fluieratoare de chile , 1 pereche de rate verzicolor , 1 pereche de fluiratare orange , 2 perechi de rate salbatice si .

600 EURO

Copoi Ardelenesc (Transylvanian Bloodhound) Copoi Ardelenesc (Transylvanian Bloodhound)

Transylvanian Bloodhound rasa pura,vaccinati

3500 RON

Catelusa Chow Chow 9 saptamani Catelusa Chow Chow 9 saptamani

Hei, sunt cea mai simpatică și adorabilă catelușă de 9 săptămâni pe care o veți întâlni vreodată si sunt în căutarea unei familii care să mă iubească și să mă răsfețe cu aceeași intensitate pe care o dau în schimb. Ca orice patruped în creștere, am și eu nevoile mele: carnetul meu de sănătate, cu toate vaccinurile și deparazitările conform vârstei, stă pregătit pentru a fi completat în continuare de voi. Sunt nerăbdătoare să fac parte din viața voastră și să fiu o companie veselă și jucăușă. Despre mine? Oh, sunt dolofană și mărturisesc că iubesc să mă răsfăț. Îmi place să alerg prin curte și să mă bucur de plimbările în aer liber. Cu mine, plictiseala este cuvânt inexistent! Așa că, dacă sunteți în căutarea unui nepot de rasfat, plin de energie și dragoste, atunci vă garantez că v-am găsit! Vă rog să nu mă lăsați așteptând prea mult - alegeți-mă și veți avea întodeauna un companion adorabil care vă aduce zâmbete și bucurie în viața voastră. Sunteți pregătiți să începem aventura noa

2000 RON

Vand Urgent Piton Regal Vand Urgent Piton Regal

Se vinde exemplar deosebit de Piton Regal varsta: 5 ani lungime: 95 cm circumferinta: 13 cm In pret este inclus Vivariul din sticla, termometru de interior, placa de incalzire. Exemplar extrem de bland si prietenos necesita hranire odata la 3 saptamani usor de ingrijit, nu necesita ingrijire speciala. pentru mai multe detalii lasati un mesaj

1200 RON

Scottish fold fetița Scottish fold fetița

Disponibila fetița scottish fold în căutarea unei familii iubitoare toate vaccinurile și deparazitările la zii

1000 RON

Corb imperial corax mascul Corb imperial corax mascul

Vând corb imperial mascul 5 ani vorbește foarte multe cuvinte, il vând deoarece nu am nici timp nici spațiu pentru el. Îmi rezerv dreptul de a alege noul stăpân! Mă puteți contacta la nr de tel 0732098904 Nu răspund pe aceasta platforma mă contactați telefonic.

900 EURO

Bulldog Francez exemplare deosebite Bulldog Francez exemplare deosebite

Sunteti in cautare de un Frenchie dar nu ati gasit catelusul mult dorit? La noi puteti gasi puiuti de bulldog francez , adorabili, iubareti, frumosi, sanatosi. Puiutii au 11 saptamani, vor veni cu carnet de sanatate, microchip, vaccinuri conform varstei. Puiutii sunt crescuti in casa, socializati cu alti caini si cu membrii familiei, atat adulti cat si copii. Cea mai minunata perioada a vietii voastre e pe cale sa inceapa! La noi va asteapta puiutul de Frenchie mult visat!

1500 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii