Anunturi animale

Peruan fãrã pãr

Câinele peruan fãrã pãr : Aspectul neobișnuit al acestor cãini vã poate face sã vã intrebați de ce unii crescãtori sunt asa pasionați de aceasta rasã sș de ce este Peru, țara lor de origine, așa de mândrã de existența lor.

            

Istoric. Rasa este veche, a apãrut în jurul anului 750 i.Hr. în așezãrile tribului Moche din Peru.

            

Comportament. Câinele peruan fãrã pãr este supus, cuminte, ascultator. Nu apar conflicte cu alti câini și nici nu este agresiv cu animale mai mici. Este prietenos si jucãuș, foarte activ, este o rasa indicatã pentru persoanele care fac sport și sunt dispuse sã plimbe cațelul pe distanțe mari. Câinele peruan nu are încredere in strãini și poate fi un câine-alarmã de pazã excelent.

             

Alimentatie. Aceastã rasã are nevoie de o hranã bogatã în proteine, în special carne. Hrãniți câinele de minim 2-3 ori pe zi. Este mai bine sã primeascã mâncare puțin și des decât rar și mult.

            

Înmulțire. Femela are douã perioade de cãlduri pe an, deãi se recomanda sã fie data la montã o singura datã pe an. La fiecare naștere vin pe lume 5-6 cațeluși total lipsiși de pãr.

                

Aspect si dimensiuni. Existã trei dimensiuni valabile la câinele peruan, pitic (25 cm, 6-7 kg), mediu (45-50 cm, 10-12 kg), mare (50-60 cm, 20 kg).

Cainele peruan are un corp grațios, nici gras și nici slab. Este un caine rapid, agil și iute. Are un aspect elegant și armonios, urechiile stau ridicate, botul este subțire, și nasul este de aceeași culoare ca restul corpului.

                

Speranța de viațã cuprinsã între 10 si 14 ani.  

           

 

Anunțuri promovate

Husky Siberian pentru Imperechere Husky Siberian pentru Imperechere

Husky Siberian, 2 ani si jumatate, foarte sanatos, toate vaccinarile la zi, adus din Statele Unite, cautam sa il imperechem.

200 RON

Rhodezian Ridjeback de vanzare Rhodezian Ridjeback de vanzare

Vand mascul Rhodezian Ridjeback de 4 ani, numai persoanelor iubitoare si celor care cunosc aceasta rasa de caini.Este un caine deosebit foarte atasat de copii

1500 RON

Vând pui de Samoyed cu pedigree Vând pui de Samoyed cu pedigree

Pui Samoyed cu Pedigree, născuți în data de 23.04.2021, din părinți cu Pedigree, echilibrați, cu temperamente deosebite. Dețin ambii părinți care sunt înregistrați în Asociatia Chinologica România. În fotografii sunt puii din anul 2020, mama, iar în ultima sunt puișorii de anul acesta. Mai sunt disponibile pentru rezervare 2 femele. Puiutii vor pleca către noua familie cu: -PEDIGREE FCI -Carnet de performanta -Carnet de sanatate cu vaccinuri si deparazitari la zi -Microcip de identificare -Înregistrare în RECS -Ghid privind cresterea si ingrijirea puiutului de samoyed Pentru alte detalii sau fotografii va aștept să povestim!

1000 EURO

Servicii de dresaj canin Sălaj Servicii de dresaj canin Sălaj

Se oferă servicii de dresaj canin pe raza județului Sălaj. Socializare pentru căței, dresaj de bază, dresaj avansat. Folosim tehnici non violente de dresaj in pozitiv. Probleme de comportament. Pregatire pentru expoziții canine. Organizăm sesiuni individuale și de grup. Mai multe informatii la telefon 0748176136.

50 RON

Papagali Jako pui cu acte CITES Papagali Jako pui cu acte CITES

Crescător cu experiența autorizat de Agentia de Protectia Mediului vand legal pui papagali Jako crescuți la mana foarte blanzi cu acte CITES apendix1 eliberate de Ministerul Mediului ,din 1 ian 2017 a devenit o specie protejata , sunt inelati si integistrati la Agentia de Protectia Mediului ,au ochii negri dovada ca sunt pui cu test ADN , inelati .In pret este inclus testul ADN , actele CITES si mancare . Mai multe informati la telefon sau whatsapp.

1000 EURO

Crapi japonezi koi de acvariu sau i Crapi japonezi koi de acvariu sau i

Crapi japonezi direct de la Fermadecrapikoi. Pestii sunt crescuti in Romania sau provin din export .Sunt aclimatizati la conditiile locale.Preturi de producator. Pretul din anunt este strict informativ avand in vedere multitudinea de dimensiuni si calități a acestor pesti.

15 RON

Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL

Cameleon originar din Madagascar, are varsta de aproape un an, este mascul si are o paleta de culori superba. Terariul vine complet, NU aveti nevoie sa mai cumparati nimica. Are toate accesoriile, lampi de caldura, lampi de ultraviolete, acces pentru cameleon in fiecare colt al terariului cu ajutorul betelor de bambus si de vita de vie. Plante naturale specifice pt cameleoni. Va ofer si pulverizator de apa. Podeaua terariului are deja facuta scurgere pentru apa. Se hraneste cu hrana vie odata la doua-trei zile. Dimensiuni terariu: 46 cm latime si lungime, 90 inaltime.

1850 RON

Hamuri impermeabile pentru câini Hamuri impermeabile pentru câini

Hamuri impermeabile pentru căței, diverse modele. Fiecare ham este făcut la comandă, după dimensiunile cățelului, având doua prinderi pentru lesa si medalion. Materialul exterior este impermabil si rezistent iar materialul de la interior este moale. Culoarea cusaturii poate fi aleasa de client. Transport gratuit in Bucuresti - Ilfov

70 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii