Anunturi animale

Pomeranian

Pomeranianul este o rasã de câini de talie micã, cu blana lungã de culoare de obicei roșcatã. Acești micuți au fost apreciați din timpuri foarte vechi ca animal de companie energic și jucãuș, parteneri de nãdejde cu aspect simpatic.

Câinele Pomeranian se aseamãnã mai degrabã cu o vulpe, decât cu celelalte rase canine. Strãmoșii rasei Pomeranian erau câini de sanie nordici proveniți din Islanda și Laponia.

       

Istoric: Cãțeii Pomeranian din zilele noastre sunt foarte diferiți fațã de strãmoșii lor. Primii câini nordici care au ajuns în Anglia și au dus la formarea acestei rase, aveau peste 10 kg și un aspect fizic diferit, respectiv o talie mai mare. În urma eforturilor celor mai mulți crescãtori prin selecție artificialã s-a ajuns la aceasta rasã idealã ca animal de companie. Scopul crescãtorilor era obținerea unui cãțel foarte mic, care sã poatã locui în interiorul casei, frumos și simpatic, care sã fie pe placul iubitorilor de câini.

Pânã la sfârșitul anilor 1880, rasa nu era atât de bine cunoscutã, dar ca și în cazul altor rase, Regina Victoria a Angliei și-a manifestat interesul fațã de acest câine, popularitatea acestuia crescând impresionant.

Documente oficiale atestã faptul cã dupa scufundarea Titanicului, în dimineața de 15 aprilie 1912, au fost salvați doar 3 câini, iar 2 dintre ei aparțineau rasei Pomeranian.

Rasa a fost inregistratã în Germania, mai este cunoscuta și sub denumirea de Spitz German sau Spitz Volpino.

        

Comportament: Cãțelusii Pomeranian sunt mândri, interesați sã capteze toatã atenția. Fãrã o educație adecvatãș cãțeii Pomeranian pot deveni foarte isterici sau chiar agresivi. În general nu sunt încrezãtori în persoane strãine și vor lãtra imediat dacã simt cã ceva nu este in regulã.

Aceastã rasã se recomandã familiilor cu copii mici, cãțeii fiind extrem de activi și vor crea întotdeauna o atmosferã plãcutã, personalitatea lor potrivindu-se copiilor de orice vârstã.

        

Alimentație: Pomeranienii au nevoie de o alimentatie sãnãtoasã, de bunã calitate. Evitați grãsimile și alimentele care conțin zahãr.

Hrana câinelui trebuie sã conținã o proportie mare de proteinã din carne, fie uscatã, fie umadã. Este de evitat hrana care conține proporție mare de cereale. Douã mese pe zi, în porții mici, adecvate greutãții sale sunt suficiente pentru un stil de viațã sãnãtos.

        

Înmulțire: Atãt femela cât și masculul sunt apți pentru montã dupã ce împlinesc minim 2 ani. Se recomandã aducerea femelei pe teritoriul masculului ți niciodatã invers.

Gestația dureazã între 59-62 de zil, femela aducând pe lume un numar de 3-5 cãțeluși.

Puii pot fi despãrțiți de mama lor dupã ce împlinesc vârsta de 6 sãptãmâni minim.

        

Aspect fizic și dimensiuni: Rasa Pomeranian are aspect de vulpe, cu blana pufoasã și deasã. Culoarea pãrului este in general roșcatã,  urechile sunt ascuțite, iar coada este purtatã "covrig" pe spate.

Înalțimea nu depãșeste 30 cm în greaban si au o greutate de aproximativ 3 kg.

        

Speranța de viațã: câinii Pomeranian pot trai foarte mult, uneori depãșesc vârsta de 15 ani.

 

Anunțuri promovate

Catelusa Chow Chow 9 saptamani Catelusa Chow Chow 9 saptamani

Hei, sunt cea mai simpatică și adorabilă catelușă de 9 săptămâni pe care o veți întâlni vreodată si sunt în căutarea unei familii care să mă iubească și să mă răsfețe cu aceeași intensitate pe care o dau în schimb. Ca orice patruped în creștere, am și eu nevoile mele: carnetul meu de sănătate, cu toate vaccinurile și deparazitările conform vârstei, stă pregătit pentru a fi completat în continuare de voi. Sunt nerăbdătoare să fac parte din viața voastră și să fiu o companie veselă și jucăușă. Despre mine? Oh, sunt dolofană și mărturisesc că iubesc să mă răsfăț. Îmi place să alerg prin curte și să mă bucur de plimbările în aer liber. Cu mine, plictiseala este cuvânt inexistent! Așa că, dacă sunteți în căutarea unui nepot de rasfat, plin de energie și dragoste, atunci vă garantez că v-am găsit! Vă rog să nu mă lăsați așteptând prea mult - alegeți-mă și veți avea întodeauna un companion adorabil care vă aduce zâmbete și bucurie în viața voastră. Sunteți pregătiți să începem aventura noa

2000 RON

Lebede negre si rate exotice de vanzare Lebede negre si rate exotice de vanzare

De vanzare , lebede negre 1 pereche + 1 mascul , 1 pereche rate mandarine , 2 rate mandarine albe femele , 1 pereche rate caroline , 1 mascul de rata carolina argintiu , 2 masculi de rata micul atlantic , 1 pereche de rate fluieratoare de chile , 1 pereche de rate verzicolor , 1 pereche de fluiratare orange , 2 perechi de rate salbatice si .

600 EURO

Bulldog Francez exemplare deosebite Bulldog Francez exemplare deosebite

Sunteti in cautare de un Frenchie dar nu ati gasit catelusul mult dorit? La noi puteti gasi puiuti de bulldog francez , adorabili, iubareti, frumosi, sanatosi. Puiutii au 11 saptamani, vor veni cu carnet de sanatate, microchip, vaccinuri conform varstei. Puiutii sunt crescuti in casa, socializati cu alti caini si cu membrii familiei, atat adulti cat si copii. Cea mai minunata perioada a vietii voastre e pe cale sa inceapa! La noi va asteapta puiutul de Frenchie mult visat!

1500 RON

Pești Ciclide africane și alte rase Pești Ciclide africane și alte rase

Pozele sunt cu pestii din acvariile mele, sunt părinții puilor pe care ii dau. Pachet Caeruleus 4-5 cm 20 buc - 90 ron Pachet Caeruleus 7-9 cm, 10 buc - 120 ron, 20 buc - 200 ron Pui si juvenili 2 - 7 cm de la 5 ron: Lupingu Demasoni Caeruleus Aulonocara OB Socolofi Albino Masculi maturi 12-15 cm la 50 ron Aulonocara OB (prima poză) Lupingu (a doua poza) Borley Kadango Red Sholder Delfin Fryeri Zimbabwe Rocks Acei Msuli Demasoni Caeruleus Red Zebra

3 RON

Corb imperial corax mascul Corb imperial corax mascul

Vând corb imperial mascul 5 ani vorbește foarte multe cuvinte, il vând deoarece nu am nici timp nici spațiu pentru el. Îmi rezerv dreptul de a alege noul stăpân! Mă puteți contacta la nr de tel 0732098904 Nu răspund pe aceasta platforma mă contactați telefonic.

900 EURO

Alaskan Malamut Pereche Alaskan Malamut Pereche

Hera 7.01.2022 Zeus 28.11.2022 Pereche de Malamuti de Alaskan, raspund la numele de Hera si Zeus, foarte prietenosi si jucausi , au toate vaccinele facute si cipuri. Raspund la comenzi principale, au cateva ore de dresaj. Se vand si separat. Din pacate trebuie sa ne despartim de ei pentru ca plecam din tara. Mai multe informatii la 0 *************** 5 Pret pereche 500,-- Euro Neg. Pret buc 250,-- Euro Neg.

250 EURO

Vand Urgent Piton Regal Vand Urgent Piton Regal

Se vinde exemplar deosebit de Piton Regal varsta: 5 ani lungime: 95 cm circumferinta: 13 cm In pret este inclus Vivariul din sticla, termometru de interior, placa de incalzire. Exemplar extrem de bland si prietenos necesita hranire odata la 3 saptamani usor de ingrijit, nu necesita ingrijire speciala. pentru mai multe detalii lasati un mesaj

1200 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii