Anunturi animale

Pomeranian

Pomeranianul este o rasã de câini de talie micã, cu blana lungã de culoare de obicei roșcatã. Acești micuți au fost apreciați din timpuri foarte vechi ca animal de companie energic și jucãuș, parteneri de nãdejde cu aspect simpatic.

Câinele Pomeranian se aseamãnã mai degrabã cu o vulpe, decât cu celelalte rase canine. Strãmoșii rasei Pomeranian erau câini de sanie nordici proveniți din Islanda și Laponia.

       

Istoric: Cãțeii Pomeranian din zilele noastre sunt foarte diferiți fațã de strãmoșii lor. Primii câini nordici care au ajuns în Anglia și au dus la formarea acestei rase, aveau peste 10 kg și un aspect fizic diferit, respectiv o talie mai mare. În urma eforturilor celor mai mulți crescãtori prin selecție artificialã s-a ajuns la aceasta rasã idealã ca animal de companie. Scopul crescãtorilor era obținerea unui cãțel foarte mic, care sã poatã locui în interiorul casei, frumos și simpatic, care sã fie pe placul iubitorilor de câini.

Pânã la sfârșitul anilor 1880, rasa nu era atât de bine cunoscutã, dar ca și în cazul altor rase, Regina Victoria a Angliei și-a manifestat interesul fațã de acest câine, popularitatea acestuia crescând impresionant.

Documente oficiale atestã faptul cã dupa scufundarea Titanicului, în dimineața de 15 aprilie 1912, au fost salvați doar 3 câini, iar 2 dintre ei aparțineau rasei Pomeranian.

Rasa a fost inregistratã în Germania, mai este cunoscuta și sub denumirea de Spitz German sau Spitz Volpino.

        

Comportament: Cãțelusii Pomeranian sunt mândri, interesați sã capteze toatã atenția. Fãrã o educație adecvatãș cãțeii Pomeranian pot deveni foarte isterici sau chiar agresivi. În general nu sunt încrezãtori în persoane strãine și vor lãtra imediat dacã simt cã ceva nu este in regulã.

Aceastã rasã se recomandã familiilor cu copii mici, cãțeii fiind extrem de activi și vor crea întotdeauna o atmosferã plãcutã, personalitatea lor potrivindu-se copiilor de orice vârstã.

        

Alimentație: Pomeranienii au nevoie de o alimentatie sãnãtoasã, de bunã calitate. Evitați grãsimile și alimentele care conțin zahãr.

Hrana câinelui trebuie sã conținã o proportie mare de proteinã din carne, fie uscatã, fie umadã. Este de evitat hrana care conține proporție mare de cereale. Douã mese pe zi, în porții mici, adecvate greutãții sale sunt suficiente pentru un stil de viațã sãnãtos.

        

Înmulțire: Atãt femela cât și masculul sunt apți pentru montã dupã ce împlinesc minim 2 ani. Se recomandã aducerea femelei pe teritoriul masculului ți niciodatã invers.

Gestația dureazã între 59-62 de zil, femela aducând pe lume un numar de 3-5 cãțeluși.

Puii pot fi despãrțiți de mama lor dupã ce împlinesc vârsta de 6 sãptãmâni minim.

        

Aspect fizic și dimensiuni: Rasa Pomeranian are aspect de vulpe, cu blana pufoasã și deasã. Culoarea pãrului este in general roșcatã,  urechile sunt ascuțite, iar coada este purtatã "covrig" pe spate.

Înalțimea nu depãșeste 30 cm în greaban si au o greutate de aproximativ 3 kg.

        

Speranța de viațã: câinii Pomeranian pot trai foarte mult, uneori depãșesc vârsta de 15 ani.

 

Anunțuri promovate

Papagali Jako pui cu acte CITES Papagali Jako pui cu acte CITES

Crescător cu experiența autorizat de Agentia de Protectia Mediului vand legal pui papagali Jako crescuți la mana foarte blanzi cu acte CITES apendix1 eliberate de Ministerul Mediului ,din 1 ian 2017 a devenit o specie protejata , sunt inelati si integistrati la Agentia de Protectia Mediului ,au ochii negri dovada ca sunt pui cu test ADN , inelati .In pret este inclus testul ADN , actele CITES si mancare . Mai multe informati la telefon sau whatsapp.

1000 EURO

Motan Scottish- imperechere cu British Motan Scottish- imperechere cu British

Eu sunt Lupin si sunt așa insisteeent in a-mi găsi o pisicuța încât vorbesc si cant toată ziua, nu ma las pana nu o găsesc si o iubesc

3 RON

Pui de husky siberian Pui de husky siberian

Catelusi husky de vanzare. Puii se vand cu deparazitari, schema de vaccinare completa, carnet si cip.Foarte jucausi, o rasa foarte energica, iubesc copiii.Mai multe detalii in privat.

800 RON

Husky siberian de vânzare. Dețin ambii părinți Husky siberian de vânzare. Dețin ambii părinți

Ursuleți adorabili își cauta stăpân! Cei mai adorabili puișori de husky își cauta familii iubitoare.6 băieței (ochi maro) și 4 fetite (1 cu ochi albaștri, 1 un ochi albastru și unu maro și 2 fete ambii ochi maro) au fost născuți pe data de 24 ianuarie 2022 și sunt gata sa plece către viitoarele lor familii vaccinați și deparazitați. Dețin ambii părinți, exemplare deosebite. Nu ezitați sa ma contactați la numărul de telefon 07******34. Ofer transport pe o raza de maxim 300 de km. Femela cu un ochi albastru și unul maro- 800 de lei Femela cu ambii ochi albaștrii - 700 de lei Masculi cu ambii ochi maro- 600 de lei Femela cu ambii ochi maro - 500 de lei

500 RON

Bulldog francez blue, caut parteneră. Bulldog francez blue, caut parteneră.

Numele meu este Loki, am 2 ani și jumătate și caut parteneră pentru prima montă.

1 RON

Pui caine rasa Lup Alb Elvetian Pui caine rasa Lup Alb Elvetian

Canisa Arimar vinde pui Ciobănesc alb elvetian: 2 femele, 2 masculi in vârstă de 5 săptămâni în prezent. Ambii părinți sunt campioni cu rezultate excelente la expozițiile canine. Pot intra in posesia cumpărătorului după primele 2 vaccinuri și rapel ( aprox. 7 săptămâni ). Pret ptr Romania 700 euro. ( pretul include: carnet de sănătate, 3 vaccinuri + deparazitare efectuate, microcipare, certificat pedigree ). Se pot vedea în Brasov.

700 EURO

Malamut de alaska cu pedigree fci Malamut de alaska cu pedigree fci

Crescător autorizat pe nivel internațional, dispune puiuți de Malamut de alaska cu pedigree tip A FCI Litiera C, din părinți campion al României Tata import Ucraina - Cutie Pie Strong Ice Krivbass Mama import Serbia - Ice Empire Hellas Puiuții au toate schema de vaccin si deparazitare Carnet de performanță pedigree tip A FCI Microchip înregistrat Rabic Deținem ambele părinții

500 EURO

Pești Ciclide africane și alte rase Pești Ciclide africane și alte rase

Pozele sunt cu pestii din acvariile mele, sunt părinții puilor pe care ii dau. Pachet Caeruleus 4-5 cm 20 buc - 90 ron Pachet Caeruleus 7-9 cm, 10 buc - 120 ron, 20 buc - 200 ron Pui si juvenili 2 - 7 cm de la 5 ron: Lupingu Demasoni Caeruleus Aulonocara OB Socolofi Albino Masculi maturi 12-15 cm la 50 ron Aulonocara OB (prima poză) Lupingu (a doua poza) Borley Kadango Red Sholder Delfin Fryeri Zimbabwe Rocks Acei Msuli Demasoni Caeruleus Red Zebra

3 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii