Anunturi animale

40 RON

VAND IEPURI PITICI CAP DE LEU

VAND PUI IEPURASI PITICI CAP DE LEU FRUMOS COLORATI...

50 RON

Vand iepuri din rasa Urias german

Vand iepuri din rasa Urias German mai multe varietati de culoare , toti sunt vaccinati si deparazitati si bine hraniti.Puii...

12 RON

Vand miel de paste viu

Vand miel de paste viu sau taiat, greutate aprox. 20 kg viu, pret negociabil....

1 RON

vand ferma chinchilla

Vand ferma chinchilla + contract preluare pui, 12 familii (tinere) si 50 de pui intre 4-10 luni. Culoare standard , calitate...

220 RON

iepuri uriasi foarte frumosi

cresc 5-7 kg, sunt frumosi merita crescuti am o pereche de iepuri maturi cu 220 roni am si pui 30 roni bucata...

100 EURO

VAND FAZANI ORNAMENT

VAND FAZANUL TRGOPAN TEMENIK,ARGINTIU,URECHEATI,AURIU PE ROSU...

700 EURO

strut femela 6 ani

Vand femela strut varsta 6 ani foarte productiva si bine intretinuta poza spune tot...

2 RON

transport animale cu remorca

transport animale cu remorca de 2 tone, fuvarozast vallalok 2 ferohelyes allat szallitoval...

150 EURO

Vand vipere adulte cu acte

Crescatorie autorizata, vindem vipere cu corn adulte specia AMMODYTES AMMODYTES (doar cu acte). Oferim consultanta. La cerere, va...

400 RON

Albine familie magazie

Vind urgent 5 familii de albine pe 10 rame + 2 magazii de 1/ 2 cu lada cu tot ...

200 EURO

Vand tap metis Boer deosebit

Vand tap,metis Boer,varsta 2 ani,greutate aprox.100kg, exemplar deosebit.Pret 200 euro,usor negociabil...

9000 RON

Schimb Masina cu Animale

Opel Tigra 1998-aer conditionat,piele,scaune incalzite,geamuri electrice,oglinzi electrice,linie audio Panasonic cu 6 boxe,4...

380 RON

albine lazi orizontale

vind 20 famili de albine 10 verticale lazi noi si 10 orizontale tot lazi noi la pret de 380 lei pe familie...

100 EURO

Pui de struti de vanzare

Vand pui de strut de la cateva saptamani pana la cateva luni, vaccinati si vitaminizati cu furaje de calitate, parinti din rasa...

1 RON

familii de albine Cluj

Vand 12 familii de albine . Detalii la numarul de telefon : 0762 496462...

4000 RON

Taur de bivol bland

4 ani, bland cu vaccinuri la zi bun pt. reproductie, merita vazut ...

450 RON

familii albine fara cutii

Vand 6 familii albine (10 rame) fara cutii. Pentru mai multe informatii ma puteti contacta la tel: 0723008528...

Anunțuri promovate

Crapi japonezi koi de acvariu sau i Crapi japonezi koi de acvariu sau i

Crapi japonezi direct de la Fermadecrapikoi. Pestii sunt crescuti in Romania sau provin din export .Sunt aclimatizati la conditiile locale.Preturi de producator. Pretul din anunt este strict informativ avand in vedere multitudinea de dimensiuni si calități a acestor pesti.

15 RON

Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL

Cameleon originar din Madagascar, are varsta de aproape un an, este mascul si are o paleta de culori superba. Terariul vine complet, NU aveti nevoie sa mai cumparati nimica. Are toate accesoriile, lampi de caldura, lampi de ultraviolete, acces pentru cameleon in fiecare colt al terariului cu ajutorul betelor de bambus si de vita de vie. Plante naturale specifice pt cameleoni. Va ofer si pulverizator de apa. Podeaua terariului are deja facuta scurgere pentru apa. Se hraneste cu hrana vie odata la doua-trei zile. Dimensiuni terariu: 46 cm latime si lungime, 90 inaltime.

1850 RON

Servicii de dresaj canin Sălaj Servicii de dresaj canin Sălaj

Se oferă servicii de dresaj canin pe raza județului Sălaj. Socializare pentru căței, dresaj de bază, dresaj avansat. Folosim tehnici non violente de dresaj in pozitiv. Probleme de comportament. Pregatire pentru expoziții canine. Organizăm sesiuni individuale și de grup. Mai multe informatii la telefon 0748176136.

50 RON

Papagali Jako pui cu acte CITES Papagali Jako pui cu acte CITES

Crescător cu experiența autorizat de Agentia de Protectia Mediului vand legal pui papagali Jako crescuți la mana foarte blanzi cu acte CITES apendix1 eliberate de Ministerul Mediului ,din 1 ian 2017 a devenit o specie protejata , sunt inelati si integistrati la Agentia de Protectia Mediului ,au ochii negri dovada ca sunt pui cu test ADN , inelati .In pret este inclus testul ADN , actele CITES si mancare . Mai multe informati la telefon sau whatsapp.

1000 EURO

Akita Inu, canisă, pedigree A Akita Inu, canisă, pedigree A

Crescător responsabil și cu experienta, deținător canisa FCI, înregistrată și omologata international la Bruxelles, anunț disponibila o minunata femelă Akita inu doar pt familiile care cauta si doresc calitate genetica incontestabila, o genealogie excelenta, micuța provenind din părinți arbitrați in Expo canine, tatal campion în 2 tari, bunici, străbunici, etc, mari campioni in Expo canine interne/externe. Deținem ambii parinti și bunicii materni, care se pot vedea la adresa canisei, unde s-au născut actualii catelusi din cuibul "G"ai canisei, mama lor deci născută in canisa noastra. Fetita va fi apta pt acomodare cu noua familie după 24 aprilie, când va fi complet înțărcata, va avea minim 2 deparazitari interne, 2 examene coproparazitologice, 2 vaccinuri, microcip implantat, înregistrata în RECS, carnet de sănătate și pașaport UE, va avea pedigree A, carnet performante ACHR.

7365 RON

Husky Siberian pentru Imperechere Husky Siberian pentru Imperechere

Husky Siberian, 2 ani si jumatate, foarte sanatos, toate vaccinarile la zi, adus din Statele Unite, cautam sa il imperechem.

200 RON

Pui veverita Degu cafenii si bej Pui veverita Degu cafenii si bej

Pui veverita Degu, varsta 1 luna de zile in data de 18.03.2021. Sunt cuminti și jucăuși. Am 7 pui cafenii și 2 bej. Preț pentru cei cafenii: 50 de lei/bucata, iar pentru cei 2 bej: 100 lei/bucata (sunt culori rare). Veveritele degu sunt animale sociabile și se recomanda sa stea câte minim 2 exemplare împreună. Doar predare personală in București sau județul Ilfov. Nu trimit prin curier.

50 RON

Creveti Neocaridina Red Sakura Creveti Neocaridina Red Sakura

Creveți MIX - Super Red Sakura/Bloody Mary, minim 10 bucăți, pui și juvenili 7 lei buc. Cu siguranță sunt cei mai populari creveți ce pot fi găsiți in acvariile iubitorilor de nevertebrate, datorită condițiilor de înmulțire și creștere, neavând nevoie de apă, substrat sau iluminare specială, fiind crescuți în acvarii cu apă de la rețeaua municipală, fără condiționarea acesteia. Denumire științifică: neocaridina; Viteza de reproducere: foarte mare; Comportament: non-agresiv; Dificultate: ușor; Poze sunt reale și îmi aparțin; Se vând la stadiul de juvenili (dimensiuni 1-1,5cm). Pot trăi până la 2,5 ani, atingând dimensiuni între 2,0-2,5 cm. Creveții sunt reproduși în acvarii cu apă de la robinet, dintr-o linie încrucișată intre Super Red Sakura și Bloody Mary, astfel fiind obținut un roșu uniform superb. Creveții se înmulțesc foarte repede, maturitatea sexuală fiind atinsă la vârsta de 3-4 luni. Volumul acvariului trebuie sa fie de cel puțin 10 litri.

7 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii