Anunturi animale

Angora turceascã

Angora turceascã (Ankara kedisi) este o rasã de pisici domestice de talie medie, cu blana pufoasã și albã. Angora a fost prima rasã de pisici cu blana lungã introduse în Europa în secolul XVI.

        angora turceasca

Istoric: Rasa își are originea în Ankara, în centrul Turciei. Angora turceascã este simbolul puritãții, pentru locuitorii din zona din care provine, angora turceascã este consideratã comoarã naționalã. Primul crescãtor european de Angora turceascã a fost francezul Nicholas Claude Fabri. În SUA sunt acceptate mai multe varietați de angora.

        

Personalitate: Pisicile din aceasta rasã sunt calme, blânde, liniștite, caracterizate de un temperament pasiv. Este o rasã idealã pentru cei care locuiesc la bloc, nu au nevoie de foarte mult spațiu. Pisoii din aceastã rasã trebuie socializați timpuriu, în caz contrar vor deveni prea timizi sau prea irascibili. Se acomodeazã bine cu copii mici și  devin un partener de joacã deosebit.

         

Alimentație: La aceastã rasã rareori au fost sesizate cazuri de obezitate, pisicile sunt suple și foarte cumpãtate. Pentru a avea o pisica sanatoasa trebuie neapãrat sã o hrãniți cu hranã de calitate. Consultați medicul veterinar în privința mãrcii de hranã cele mai potrivite. Pisica poate fi hrãnitã de 2 sau 3 ori pe zi.

         

Înmulțire: Femela intrã în cãlduri de 2 sau de 3 ori pe an, în aceste perioade fiind mai agitatã. Dupa o gestație de aproximativ 2 luni se nasc în medie 3-4 pisoi albi. La naștere au o patã neagrã pe cap. Pisoii pot fi înțãrcați dupa varsta de 6-8 sãptãmâni.

        

Aspect și dimensiuni: Angora turceascã este de talie medie, undeva între 4-5 kg. Ochii sunt mari și pot fi albaștri, galbeni sau ambele culori. Urechile mari sunt ascutite iar corpul este lung, craniul ascuțit, coada pufoasã. Blana este lungã, pufoasã și deasã.

        

Speranța de viațã: 12 ani

 

Anunțuri promovate

Pui veverita Degu cafenii si bej Pui veverita Degu cafenii si bej

Pui veverita Degu, varsta 1 luna de zile in data de 18.03.2021. Sunt cuminti și jucăuși. Am 7 pui cafenii și 2 bej. Preț pentru cei cafenii: 50 de lei/bucata, iar pentru cei 2 bej: 100 lei/bucata (sunt culori rare). Veveritele degu sunt animale sociabile și se recomanda sa stea câte minim 2 exemplare împreună. Doar predare personală in București sau județul Ilfov. Nu trimit prin curier.

50 RON

Crapi japonezi koi de acvariu sau i Crapi japonezi koi de acvariu sau i

Crapi japonezi direct de la Fermadecrapikoi. Pestii sunt crescuti in Romania sau provin din export .Sunt aclimatizati la conditiile locale.Preturi de producator. Pretul din anunt este strict informativ avand in vedere multitudinea de dimensiuni si calități a acestor pesti.

15 RON

Mascul dihor culoare standard Mascul dihor culoare standard

Vand mascul dihor culoare standard,varsta 2 ani, trimit si in unele orașe din țara.

500 RON

Servicii de dresaj canin Sălaj Servicii de dresaj canin Sălaj

Se oferă servicii de dresaj canin pe raza județului Sălaj. Socializare pentru căței, dresaj de bază, dresaj avansat. Folosim tehnici non violente de dresaj in pozitiv. Probleme de comportament. Pregatire pentru expoziții canine. Organizăm sesiuni individuale și de grup. Mai multe informatii la telefon 0748176136.

50 RON

Pui pug (mops/carlino) cu pedigree Pui pug (mops/carlino) cu pedigree

Vand pui mops/pug negru cu pedigree. Puii si mama se pot vedea in Bucuresti. Pozele sunt reale. Puii sunt nascuti pe 25 ianuarie 2021.

700 EURO

Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL

Cameleon originar din Madagascar, are varsta de aproape un an, este mascul si are o paleta de culori superba. Terariul vine complet, NU aveti nevoie sa mai cumparati nimica. Are toate accesoriile, lampi de caldura, lampi de ultraviolete, acces pentru cameleon in fiecare colt al terariului cu ajutorul betelor de bambus si de vita de vie. Plante naturale specifice pt cameleoni. Va ofer si pulverizator de apa. Podeaua terariului are deja facuta scurgere pentru apa. Se hraneste cu hrana vie odata la doua-trei zile. Dimensiuni terariu: 46 cm latime si lungime, 90 inaltime.

1850 RON

Creveti Neocaridina Red Sakura Creveti Neocaridina Red Sakura

Creveți MIX - Super Red Sakura/Bloody Mary, minim 10 bucăți, pui și juvenili 7 lei buc. Cu siguranță sunt cei mai populari creveți ce pot fi găsiți in acvariile iubitorilor de nevertebrate, datorită condițiilor de înmulțire și creștere, neavând nevoie de apă, substrat sau iluminare specială, fiind crescuți în acvarii cu apă de la rețeaua municipală, fără condiționarea acesteia. Denumire științifică: neocaridina; Viteza de reproducere: foarte mare; Comportament: non-agresiv; Dificultate: ușor; Poze sunt reale și îmi aparțin; Se vând la stadiul de juvenili (dimensiuni 1-1,5cm). Pot trăi până la 2,5 ani, atingând dimensiuni între 2,0-2,5 cm. Creveții sunt reproduși în acvarii cu apă de la robinet, dintr-o linie încrucișată intre Super Red Sakura și Bloody Mary, astfel fiind obținut un roșu uniform superb. Creveții se înmulțesc foarte repede, maturitatea sexuală fiind atinsă la vârsta de 3-4 luni. Volumul acvariului trebuie sa fie de cel puțin 10 litri.

7 RON

Pui husky siberian frumos deosebit Pui husky siberian frumos deosebit

Pui husky siberian de vanzare, minunat, utilizat în principal pentru plăcerea si bucuria copiilor cu chef de joacă. Este foarte receptivşi este un companion bun pentru casa. Fotografii pot fi trimise la cerere.

1200 EURO

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii